Агрохолдинг «МРІЯ» передав сучасну швидку для Сторожинецької громади

20.03.2018 15:05   Джерело: CvNews
Опубліковано : Тарас Савчук

Медикам Сторожинця рятувати життя відтепер допомагатиме нова карета швидкої допомоги. Агрохолдинг «МРІЯ» передав на баланс міста обладнане та готове до роботи авто.

Сторожинецька об’єднана територіальна громада, куди входить 16 населених пунктів, отримала карету швидкої медичної допомоги для сімейних лікарів. Авто хоч і не нове, але справне та обладнане. Так звана «реанімація на колесах» раніше використовувалася у Німеччині. Медики розповідають, що машина є комфортною та вкрай необхідною для їхньої роботи:

«Наші лікарі обслуговують великий радіус викликів, тому ця машина нам дуже потрібна. На «швидкій» працює багато жінок, а ця автівка є комфортнішою для їх  роботи. І, авжеж,  пацієнтів також зручніше транспортувати. Зимою в «УАЗі» дуже холодно, самі розумієте, а  тут і м’якше і тепліше», – розповідає Олена Балакіна, завідувач амбулаторії загальної практики та сімейної медицини.

null
Фото автора.

Агрохолдингу «МРІЯ» карета швидкої обійшлась у майже 150 тисяч гривень. У Компанії зазначають, що підтримка громад, у тому числі медичної галузі – це основа соціальної програми Агрохолдингу.

«Компанія «МРІЯ» підтримує  медицину області, ми вже передали майже у всі райони благодійну допомогу у вигляді медичного обладнання. Таким чином ми хочемо, щоб громади, де працює Агрохолдинг, отримували якісну та своєчасну медичну допомогу. Авто, яке передаємо для Сторожинецької ОТГ,– хоч і не нове, але надійне. Сподіваємось, йому вдасться врятувати не одне життя!», – зазначив Ян Стрільчук, заступник керівника кластеру «Буковина» по роботі з громадськістю.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews