Центр історії міста хочуть створити у Чернівцях

22.03.2018 07:43   Джерело: molbuk.ua
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Днями у Чернівецькій міськраді розглянули питання щодо створення та функціонування Центру історії міста Чернівців. Відповідне розпорядження сьогодні підписав міський голова Олексій Каспрук, пише molbuk.ua

Згідно з документом, у ратуші буде створена робоча група з вивчення питання щодо створення вказаного Центру, до якої увійдуть депутати й посадовці Чернівецької міськради, науковці, історики, працівники культури.

Робоча група повинна до 20 квітня надати пропозиції щодо вирішення питання щодо створення Центру.

Водночас у розпорядженні зазначається, що робоча група буде створена за зверненням депутата міськради Володимира Бешлея.

Нагадаємо, депутат Бешлей пропонував створити Центр історії міста Чернівців, надавши під реалізацію цієї ідеї 215,5 квадратних метрів площі у приміщенні на вулиці Степана Бандери, 1. Нагадаємо, цю територію ще раніше запропонували учасникам антитерористичної операції та родинам загиблих під створення Центру історії Героїв Буковини.

Пізніше Бешлейвідкликав свій проект рішення, заявивши, що йому невідомо було про те, що у вказаному приміщенні планують створити Центр історї Героїв Буковини.

За матеріалами https://molbuk.ua 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: molbuk.ua