Буковинські пенсіонери-силовики вже отримують підвищені виплати

22.03.2018 22:43   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Фахівці Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області продовжують активну роботу із забезпечення виплат підвищених пенсій колишнім силовикам.

Станом на 21 березня до пенсійної служби краю надійшло майже 2 тисячі 300 довідок від Адміністрації Державної прикордонної служби України, Чернівецького обласного військкомату та Ліквідаційної комісії УМВС України в Чернівецькій області. В міру надходження довідок вже профінансовано відповідні підвищення 235 колишнім військовослужбовцям та 415 прикордонникам.

Наразі спеціалісти пенсійної служби продовжують опрацювання отриманих документів,  виплати підвищених пенсій буде забезпечено ближчими днями.

Консультації «військові» пенсіонери можуть отримати у сервісному центрі  Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області  за адресою: м. Чернівці, вул. Алма-Атинська, 9-а, каб. №1, зателефонувавши до «Контакт-центру» за номером 51-83-01 та через відеозв’язок voenpens.chernivtsy .

За матеріалами прес-служби Чернівецької ОДА. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews