У Чернівецькій області будуть боротися з «білими плямами»

24.03.2018 07:43   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Третій тиждень у Чернівецькій області триває обговорення Концепції Перспективного плану формування територій громад без так званих «білих плям», яку обласна адміністрація представила ще 6 березня цього року.

Так, за цей тиждень громадські слухання відбулися у п’яти населених пунктах Чернівецької області: у селах Братанівка та Шебутинці Сокирянського району, селах Ширівці та Грозинці Хотинського району та селі Лашківка Кіцманського району.

У заходах взяли участь заступник голови Чернівецької обласної державної адміністрації Василь Гостюк, головні спеціалісти Департаменту регіонального розвитку обласної державної адміністрації та експерти ЧВП «ЦРМС», які поінформували мешканців щодо процесу децентралізації. Фахівці наводили приклади якісних змін у всіх сферах діяльності уже утворених громад, а також відповідали на численні запитання людей.

Крім того, у неділю, 25 березня, громадські обговорення відбудуться у чотирьох населених пунктах району:

  • 25 березня, 13.00 – у с. Тарасівці Новоселицького району;
  • 25 березня, 13.00 – у с. Біла Кіцманського району;
  • 25 березня, 15.00 – у с. Чорнівка Новоселицького району;
  • 25 березня, 15.00  – у с. Шипинці Кіцманського району.

Представники обласної державної адміністрації упродовж  наступного тижня братимуть участь у громадських слуханнях, які станом на 23 березня 2018 року заплановані та проводитимуться в таких населених пунктах області:

  • 28 березня, 11.00 – у с. Білівці Хотинського району;
  • 30 березня, 11.00 – у с. Круглик Хотинського району;
  • 30 березня, 14.00 – у с. Ярівка Хотинського району

За матеріалами прес-служби Чернівецької ОДА.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews