П'ять гривень за проїзд хочуть буковинські перевізники

28.03.2018 23:33   Джерело: weche.info
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Чернівецькі перевізники вимагають підвищення тарифів до 5 гривень. Такий тариф хочуть запровадити вже з 1 квітня.

Відповідне прохання про перегляд ціни на проїзд подали до міської ради ще в жовтні минулого року. Про це повідомляє "molbuk.ua" з посиланням на прес-конференцію перевізників.

«Ми просимо терміново скликати виконком і розглянути проект рішення про підвищення тарифу, який на сьогодні існує. 27 березня керівники підприємств-перевізників відсиділи на виконкомі весь день. Наше питання відклали на кінець виконкому. Обіцяли, що будуть голосувати. Але потім члени виконкому один за одним почали виходити із залу, щоби не було кворуму. Тому є недобросовісні члени виконкому, які саботують роботу», - каже Поліна Храпчинська, директор фірми-перевізника "Багіра".

Зазначається, що перевізники повідомили, якщо питання тарифів не розглядатимуть до 1 квітня, асоціація перевізників розглядатиме можливість максимального зменшення кількості маршруток.

«Ми будемо розглядати варіант, щоби забезпечувати маршрутками місто вранці і ввечері — коли час пік, щоби доставити людей до роботи і додому. Вдень кількість маршуток буде обмежена по максимуму. Просимо вибачення у чернівчан, але у нас просто немає виходу, бо наразі працюємо собі у збиток».

За матеріалами https://weche.info 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: weche.info