Жителі Чернівців зможуть розраховуватися електронним квитком

01.04.2018 11:43   Джерело: cn.oblast.online
Опубліковано : Буковинський Новинар

Вже наприкінці квітня чернівчани зможуть використовувати електронний квиток, у якості розрахунку за проїзд у громадському транспорті, - пише cn.oblast.online.

За словами заступника міського голови Володимира Середюка, для початку, така функція стане доступна лише в тролейбусах маршруту №2.

Читайте також

П'ять гривень за проїзд хочуть буковинські перевізники
Як перевізники у Чернівцях ставляться до монетизації пільг на проїзд?

В десятьох тролейбусах даного маршруту будуть встановлені стаціонарні валідатори, які будуть розташовані на задніх та середніх дверях.

Пізніше, влада планує зробити закупівлю аналогічних мобільних пристроїв на тендері.Пілотний проект буде максимально мобільний, що дасть змогу спробувати в роботі валідатори різного виробництва.

Жителі Чернівців зможуть оплачувати проїзд безконтактною картою «Visa» або «Mastercard». «Карта чернівчанина», яка має траспортний модуль, теж підійде для оплати.

Незабаром, карти містян будуть перевидані та їх можна буде безкоштовно придбати, написавши відповідну заяву у відділенні банку «Ощадбанк».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: cn.oblast.online