У Чернівцях поліція затримала водія, який пропонував патрульному хабар 200 доларів (Відео)

02.04.2018 15:42   Джерело: Молодий буковинець
Опубліковано : Буковинський Новинар

У Чернівцях правоохоронці затримали водія автомобіля Lexus, який пропонував співробітнику патрульної поліції неправомірну вигоду, - пише Молодий буковинець.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Чернівецької області.

Зазначається, що у суботу, близько 6-ї год ранку, на проспекті Незалежності патрульні помітили Lexus, водій якого порушив ПДР (не увімкнув покажчик повороту).



"Хто вирішує питання?", - сказав водій одразу ж після зупинки транспортного засобу.

Під час перевірки документів з’ясувалось, що у чоловіка відсутнє свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу. Також в нього були помітні ознаки сп’яніння (чоловік відмовився пройти огляд на стан сп'яніння у присутності двох свідків) 

Під час спілкування водій, задля уникнення адміністративної відповідальності, запропонував патрульному поліцейському неправомірну вигоду у розмірі 100 доларів. 

Патрульний неодноразово попереджував громадянина, що за таке діяння передбачена кримінальна відповідальність, однак чоловік не реагував. 

Громадянин продовжував наполягати: "Я даю тобі 200 доларів. Ти нас проводиш додому. Ми з тобою обмінюємося номерами – і все. На цьому все закінчено".

На водія винесли постанову за ст. 126 КУпАП (керування автомобілем без відповідних документів) та склали протокол за ст. 130 КУпАП ( керування автомобілем в стані сп’яніння) . Автомобіль евакуювали. 

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Молодий буковинець