На Буковині триває прийом документів щодо автівок для пільгових категорій населення

05.04.2018 07:13   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

На Буковині триває прийом документів на розгляд робочої групи Мінсоцполітики щодо забезпечення місцевих органів виконавчої влади спеціально обладнаними автомобілями для перевезення дорослих та дітей з інвалідністю.

До 1 червня 2018 року триває прийом документів на розгляд робочої групи Мінсоцполітики щодо забезпечення місцевих органів виконавчої влади спеціально обладнаними автомобілями для перевезення осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату, згідно Постанови КМУ від 14 березня 2018 року №189 «Деякі питання використання коштів, передбачених у державному бюджеті для придбання спеціально обладнаних автомобілів для перевезення осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату».

Зазначеною Постановою затверджено порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для придбання спеціально обладнаних автомобілів для перевезення осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату, для подальшого забезпечення такими автомобілями виконавчих органів міських рад (крім міських рад обласних центрів), сільських, селищних рад об’єднаних територіальних громад.

Порядком також визначено умови забезпечення такими автомобілями та порядок розгляду робочою групою, утвореною наказом Мінсоцполітики, заяв про забезпечення спеціально обладнаними автомобілями для перевезення осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату. Детальніше з Порядком можна ознайомитися за посиланням (www.kmu.gov.ua/ua/npas/deyaki-pitannya-vikorista).

Відповідно до пункту 2 Постанови в 2018 році такі заяви подаються на розгляд робочої групи до 1 червня, а в подальшому – щороку до 1 квітня.

За матеріалами прес-служби Чернівецької ОДА.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews