Жителі Буковини не хочуть піску на дорогах

08.04.2018 20:41   Джерело: pogliad.ua
Опубліковано : Наталія Чернівецька
На сайті Чернівецької міської ради зареєстрували електронну петицію, якою закликають відмовитись від посипання вулиць міста піском у зимовий період.

Автор петиції Віталій Бесараба звертається безпосередньо до міського голови Олексія Каспрука.

«Шановний пане мер Олексій, звертаємося до Вас, дуже надіємось, що чернівчани нас підтримають. Просимо Вас відійти від практики використовувати в зимній період пісок для посипання вулиць. Ніде в світі, крім Росії, вже не використовують пісок. Це не ефективно взимку, а ще більше це завдає великої шкоди Чернівцям і чернівчанам. Місто перетворилося на суцільне багно і пилюку, люди всіма цими нечистотами дихають!!! Взимку сніг випадає декілька разів, а пилюки від піску на роки. З кожним роком Чернівці стають все більш грязніші і грязніші. Двірники вже не можуть справлятися з піском, їм вже приходиться не мести вулиці, а копати! Весь світ використовує рідкі рідини для очищення вулиць від снігу. Відповідно всі живуть в чистоті і дихають повітрям без пилу. Просимо владу прислухатися, а громаду підтримати», - закликає автор.

За матеріалами https://pogliad.ua 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: pogliad.ua