Чернівчани зможуть відпочивати у власному аквапарку

09.04.2018 07:43   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Депутати міської ради у травні збираються розглянути проект рішення щодо будівництва аквапарку у Чернівцях в районі вулиці Хотинської. 

Раніше чернівчани проголосували "за" петицію щодо побудови у Чернівцях аквапарку. У міськраді розглянули цю пропозицію та вирішили рекомендувати депутатам її підтримати.

«Рішенням міської ради від 06.03.2014р №1141 затверджено проект детального плану території району вул. Хотинської, де також передбачається будівництво аквапарку, - йдеться у відповіді на петицію, пише ІА "А.С.С.". - Департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин доручено у травні 2018 року внести на розгляд міської ради проект рішення, у якому рекомендувати електронну петицію підтримати».

Також у міськраді пояснили, чому за 10 років на вулиці Донбасівській так і не добудували аквапарк. Виявилося, що у підприємця не вистачило фінансів і він, призупинивши будівництво, до сьогодні так і не звільнив територію від недобудованого об'єкту.

У 2013-му підприємець хотів поновити договір оренди, але йому відмовили через закінчення терміну оренди земельної ділянки та несплату орендної плати. На сьогодні представники ТзОВ «Глобус-2020» не надали офіційних пропозицій щодо варіантів вирішення питання продовження будівництва аквапарку у місті Чернівці, юридичне управління міської ради готує судовий позов. 

За матеріалами http://acc.cv.ua 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews