У Чернівцях триває семінар «Енергоефективність у громадах ІI»

13.04.2018 07:13   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Триває перший семінар в рамках проекту «Енергоефективність у громадах ІI».

Його відкрили заступник Чернівецького міського голови Володимир Середюк, координатор сектору енергоефективності (GIZ) Джордж Крістодореску, заступник керівника проекту “Реформа в сфері енергоефективності в Україні” (GIZ) Іма Хренова-Шимкіна та старший координатор проекту “Енергоефективність у громадах ІI” Володимир Перегудов. Міста-партнери проекту “Енергоефективнісить в громадах ІІ” – Долина, Жовква, Збараж, Нововолинськ та Чортків беруть участь у роботі першого семінару, в рамках якого ознайомлюються з досвідом міст-менторів проекту Чернівців та Коломиї щодо впровадження багаторівневого енергетичного менеджменту в муніципалітетах.

Проект “Енергоефективність у громадах ІI” компанією “Німецьке товариство міжнародного співробітництва” (GIZ) впроваджується за дорученням Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ). П’ять українських міст, серед яких Чернівці, а також, Коломия, Житомир, Миргород та Сєвєродонецьк, є містами-менторами, що передають досвід першої фази проекту для 20 міст другої фази проекту “Енергоефективність у громадах II”. Вони співпрацюватимуть за такими напрямками: енергоменеджмент у громадах; планування та впровадження заходів з енергоефективності; механізм сприяння розвитку зовнішніх послуг.

За матеріалами прес-служби Чернівецької ОДА.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews