Чернівчанам пропонують бігати за мир

16.04.2018 07:13   Джерело: see-life.biz
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Цього року до 31 квітня чернівчани можуть зареєструватися на «Біг Миру 2018». Захід відбудеться 13 травня. Крім масового забігу на 2 милі, вдруге заплановані і змагання на дистанціях 6 миль та 10 миль.

На дистанцію 2 милі також можна заявлятися попередньо або, як виняток, зареєструватися в день старту на місці, але так учасники не заощадять час та не стануть учасниками розіграшу 50 футболок.

Змагатися на дистанціях 6 миль (~9650 м) та 10 миль (~16 100 м) можна лише при попередній реєстрації до 31 квітня включно. Крім цього,треба отримати медичний допуск від обласного фізкультурного диспансеру на вул. Стеценка.

На дистанції 10 миль нагороди будуть розігрувати серед жінок та чоловіків будь-якого віку, яким лікарі дають медичний допуск для участі у таких змаганнях.

Реєстрація – за посиланням.

Для учасників з інших міст – спеціальні ціни на поселення (від 80 грн.), за умов попередньої реєстрації та замовлення через організаторів (sport-cv@ukr.net, Facebook).

За матеріалами https://see-life.biz 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: see-life.biz