З нагоди відзначення 32-ї річниці Чорнобильської трагедії у Чернівцях заплановали низку заходів

19.04.2018 07:13   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

19 квітня у приміщенні Департаменту соцзахисту населення обласної держадміністрації (вул. Головна, 245) о 15:30  відбудеться круглий стіл з обговорення актуальних питань щодо соціального забезпечення учасників ліквідації Чорнобильської катастрофи.

25 квітня у малій залі засідань облдержадміністрації (каб. 301) о 10:00 передбачається зустріч голови Чернівецької обласної державної адміністрації Олександра Фищука з активом громадських організацій чорнобильців Буковини.

Цього ж дня о 12:00 на Центральному кладовищі Чернівців відбудеться мітинг-реквієм, присвячений 32-й річниці Чорнобильської трагедії.

До кінця квітня 2018 року у загальноосвітніх, професійно-технічних, вищих навчальних закладах області пройдуть тематичні виховні години, лекції, круглі столи.

В музеях та бібліотеках області відбудуться виставки документів, світлин в матеріалів, тематичних експозицій, екскурсій, присвячених річниці Чорнобильської трагедії.

До участі у заходах запрошується громадськість краю.  

За матеріалами прес-служби Чернівецької ОДА.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews