У Чернівцях перевізники показали, як пасажири нищать нові автобуси (Фото)

19.04.2018 10:15   Джерело: bukpravda.cv.ua
Опубліковано : Буковинський Новинар

Обмальовані сидіння та брудні підгузки: у Чернівцях перевізники показали, як пасажири нищать нові автобуси. 

Про це повідомляє Буковинська правда bukpravda.cv.ua з посиланням на molbuk.ua. 

У Чернівцях пасажири встигли понищити нові маршрутні автобуси №11 та 12, які приватне підприємство "Чернівці-2004" випустило на лінії п’ять місяців тому. Представники фірми, що здійснює пасажирські перевезення у Чернівцях, показали стан маршруток журналіста. На задній частині маршрутки ручки для тримання повністю поламані – пластикові частини обірвані, залишилися лише шматки тканини. 

"Дві ручки обірвали впродовж двох тижнів, а інші вже "пішли" поступово. Ось ззаду ще є залишки від наклейок, які не змогли здерти. Задні частини сидіння маркером помалювали", - розповідає водій Валерій Гринчук. Чоловік запевняє, що автобус миють щоранку, а ось те, що бачать після зміни, іноді шокує. "Постійно на підлозі валяються квитки, зернята. 

Щодня знаходимо між сидіннями паперові стаканчики від кави, шкірки від бананів. А якось на задньому сидінні навіть знайшли використаний дитячий підгузок", - розповів водій. Він обурюється, що таким хуліганам ніхто з присутніх у транспорті пасажирів не робить зауваження. Водії також демонструють білі бокові панелі маршруток, які брудні від взуття. Так само залишилися сліди від брудного взуття на деяких сидіннях. 

У маршрутці №12 тріснута задня бокова панель. Водій каже, що сумкою такого не зробиш, потрібно ногою або кулаком стукнути. У двох маршрутках вже встигли поламати держаки для вікон, коли пасажири їх дуже ретельно відкривали.

Два нові автобуси "Богдан" випустили на маршрут у грудні, кожен з них вартував тоді 2 млн грн.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: bukpravda.cv.ua