На Буковині священики закликали селян не викидати рештки зі столу тваринам

25.04.2018 09:15   Джерело: Молодий буковинець
Опубліковано : Буковинський Новинар

У Чернівецькій області ситуація із захворюваністю тварин на африканську чуму свиней мінімізувалася завдяки якісно проведеній роз’яснювальній роботі засобів масової інформації та священиків у селах.

Про це у передачі "Точка зору" на телеканалі ТВА повідомив начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області Олександр Александрюк, пише molbuk.ua

Читайте також

Чернівчани харчуватимуться за новими нормами
Що спровокувало різкий стрибок цін на м’ясо

Так, посадовець зазначив, що наразі ситуація з АЧС стабілізувалася, і на Буковині наразі немає жодного населеного пункту із випадками захворюваності.

Водночас, на запитання, чи проводили фахівці Держпродспоживслужби із селянами роз’яснювальну роботу перед Пасхою щодо того, чому не варто викидати рештки зі столів свиням та худобі, Александрюк відповів:

"Перед Великоднем було проведено дуже багато роз’яснювальної роботи. Зокрема, ми проводили цю роботу, як я і обіцяв, через священиків. І священики у цьому випадку нам теж сильно допомогли. Всі погодились, і всі пояснили", - сказав він.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Молодий буковинець