Буковинцям повідомили розміри грошових нагород для переможців конкурсів та турнірів

25.04.2018 22:13   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

В Україні затверджено розміри грошової винагороди для переможців всеукраїнських та міжнародних учнівських конкурсів та турнірів.

З метою підтримки інтелектуально обдарованих учнів та вихованців закладів освіти міста Чернівців, активізації їхніх потенційних можливостей, забезпечення економічних і соціальних гарантій самореалізації особистості, виконавчий комітет затвердив Положення про заохочення переможців  Міжнародних, ІІ-IV етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад із базових дисциплін, ІІ-ІІІ етапів Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт, Міжнародних і Всеукраїнських учнівських конкурсів та турнірів.

Основним завданням Положення є здійснення матеріального заохочення та стимулювання учнів та вихованців, які досягли високих результатів у різних видах інтелектуальних змагань. Заохочення учнів та вихованців здійснюється за результатами інтелектуальних змагань, які проводяться під патронатом (або за сприянням чи підтримці) Міністерства освіти і науки України.

До 1 травня заклади освіти подаватимуть списки учнів та вихованців для заохочення шляхом направлення листа-клопотання до управління освіти Чернівецької міської ради та документів, які підтверджують досягнення кожного з них. За поданням управління освіти міської ради одноразова грошова винагорода призначається рішенням виконавчого комітету Чернівецької міської ради.

Розмір одноразової грошової винагороди для переможців Міжнародних предметних олімпіад становить: за І місце – 7000 грн.; за ІІ місце – 6000 грн.; за ІІІ місце – 5000 грн.

Розмір одноразової грошової винагороди для переможців ІV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад із базових дисциплін,  ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт становить:    

Для предметів, що виносяться на ЗНО: за І місце - 2000 грн., за ІІ місце - 1500 грн., за ІІІ місце - 1000 грн.  

Для інших предметів: за І місце - 1500 грн., за ІІ місцеь- 1000 грн., за ІІІ місце - 750 грн.  

Розмір одноразової грошової винагороди для переможців Міжнародних та Всеукраїнських інтелектуальних конкурсів і турнірів становить: за І місце – 1000 грн.; за ІІ місце – 900 грн.; за ІІІ місце – 800 грн.

Розмір одноразової грошової винагороди для переможців Всеукраїнських інтелектуальних конкурсів, що проводяться за наказами Міністерства освіти та науки України на впровадження інноваційних напрямків освіти та на відзначення ювілейних та пам’ятних дат, становить: за І місце – 800 грн.; за ІІ місце – 700 грн.; за ІІІ місце – 600 грн.

Розмір одноразової грошової винагороди для переможців ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад із базових дисциплін,  ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт становить:  

Для предметів, що виносяться  на ЗНО: за І місце - 700 грн., за ІІ місце - 600 грн., за ІІІ місце - 500 грн.  

Для інших предметів: за І місце - 550 грн., за ІІ місце - 450 грн., за ІІІ місце - 350 грн.         

Розмір одноразової грошової винагороди для переможців ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад із базових дисциплін, конкурсів та турнірів з предметів, що виносяться на ЗНО: за І абсолютне місце – 500 грн.

Перелік Міжнародних та Всеукраїнських конкурсів і турнірів

За матеріалами прес-служби Чернівецької міської ради.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews