Державна авіаційна служба України підтвердила придатність аеродрому в Чернівцях до експлуатації повітряних суден

26.04.2018 11:15   Джерело: cn.oblast.online
Опубліковано : Буковинський Новинар

На сайті Чернівецької міської ради з’явилось повідомлення про те, що Державна авіаційна служба України підтвердила придатність аеродрому в Чернівцях до експлуатації повітряних суден. Про це повідомив керівник КП “Міжнародний аеропорт “Чернівці” Борис Морський.

Даний Сертифікат дійсний три роки, його підписали 30 березня 2018 року. Перед тим, як його отримати, колектив аеропорту впродовж 3-х років серйозно працював для того, щоб підготувати інфраструктуру аеропорту. Вони зробили капітальні та поточні ремонти аеродромного покриття та виробничих приміщень, відновили периметрову огорожу, придбали нову та підтримували в належному стані наявну спецтехніку та обладнання, провели необхідні обстеження та вишукування території, що знаходиться при аеродромі, провели навчання персоналу служб, які задіяні в обслуговуванні повітряних суден та пасажирів.

ДАС не виявила жодних зауважень, що могли перешкодити видачі даного сертифікату.

На даний момент розпочинається підготовка для отримання наступного сертифікату, що буде проведена через 3 роки за міжнародними правилами та стандартами.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: cn.oblast.online