У Чернівцях вшанували ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

27.04.2018 18:43   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

З нагоди 32-ї річниці катастрофи на Чорнобильській АЕС на Центральному кладовищі відбулося покладання квітів до Стіни пам’яті жертв, а також мітинг-реквієм пам’яті загиблих через аварію.

«Цього гарного квітневого дня ми зібралися, щоби вшанувати відважних людей, завдяки яким маємо безхмарне небо над головою, – зазначив міський голова Олексій Каспрук. – Чорнобильська катастрофа забрала життя багатьох чернівчан. Але ліквідатори зробили все можливе, щоби убезпечити нас від наслідків цієї біди». 

У сесійній залі Ратуші відбулися урочисті збори. За особистий внесок у соціальний захист громадян, постраждалих внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС Олексій Каспрук вручив грамоти міського голови та грошові винагороди Лучії Тріщук, Людмилі Заблоцькій, Світлані Мезенцевій, Антону Паламарчуку, Ксенії Чорній, Василю Голянському, Лідії Кондратенко, Володимиру Браілці, Людмилі Носовій, Олексію Ніколаєву, Арсенові Кушнірику, Ніні Івоняк.

Окрім того, міський голова вручив ордер на житлове приміщення учаснику ліквідації аварії на ЧАЕС Олександру Поліщуку.

За матеріалами прес-служби Чернівецької мвськради.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews