Голова Чернівців Олексій Каспрук звітуватиметься публічно

03.05.2018 13:11   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Публічний звіт міського голови Олексія Каспрука перед територіально громадою відбудеться 4 травня у дворику Ратуші.

Мова йтиме про концепцію розвитку Чернівців та сьогоднішні реалії міського життя. Яким  бачимо наше  місто і  що вже робимо сьогодні, щоб втілити  вироблену спільно з громадою візію майбутнього? Як вирішуються проблеми, які турбують чернівчан і що заважає швидко рухатися перед? Чи ефективно працює міське господарство і чому чернівчани незадоволені комунальними послугами?  Чому у Чернівцях жахливі дороги та зношений громадський транспорт? Які зміни очікують на освіту та медицину? Як зробити Чернівці цікавими світу, комфортними та безпечними для чернівчан?  Про досягнення і виклики  минулого року,  цьогорічні плани та завдання  міський голова  Олексій Каспрук звітуватиме чернівчанам.

З метою ефективного діалогу міський голова Олексій Каспрук закликає чернівчан надсилати свої запитання і пропозиції на електронну пошту: a.kaspruk@gmail.com  або на його особисту  сторінку у Фейсбуці.

Публічний звіт  міського голови Олексія Каспрука відбудеться 4 травня о 19.00 в дворику Ратуші. 

За матеріалами прес-служби Чернівецької міської ради.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews