На Буковині з'явиться новий керамічний завод

30.04.2018 08:13   Джерело: molbuk.ua
Опубліковано : Наталія Чернівецька

У селі Нижній Станцівці Кіцманського району угорські інвестори хочуть збудувати керамічний завод із виробництва цегли, блоків та підприємства з виробництва черепиці.

Про це розповів виконувач обов’язків голови Кіцманської РДА Юрій Клсар.

«Є домовленість з угорськими інвесторами про те, що вони будуватимуть у Нижніх Станівцях керамічний завод із виробництва цегли, блоків та підприємства з виробництва черепиці. Також тут буде тепличне господарство, котеджне містечко, ресторан та готель. Усього на цих об’єктах працюватиме 250 осіб. Встановлять сонячні батареї, а енергію за зеленим тарифом продаватимуть населенню», - каже Юрій Косар.

Також посадовець зазначив, що інвестори пообіцяли заасфальтувати 18 кілометрів дороги – від Нижніх Станцівців до Глиниці. 

Крім того, угорці мають намір знайти інвесторів для переробки молока і м’яса, адже у Кіцманському районі на рік виробляють по 10 тисяч тонн цієї продукції.

За матеріалами https://molbuk.ua 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: molbuk.ua