Туристи з усього світу їдуть у Чернівці (Фото)

03.05.2018 10:17   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

популярне


У першотравневі вихідні до Чернівців приїхали сотні гостей не тільки з багатьох українських міст - Києва, Харкова, Дніпра, Миколаєва, Одеси, але й з-за кордону. 

Як розповів директор Чернівецького екскурсійного бюро Павло Колядинський, є зарубіжні туристи з Польщі, Німеччини, Румунії. Приїжджають цілими родинами на власних автівках. Поселяються не тільки у готелях, а й знімають апартаменти у центрі міста.

Сьогодні опівдні вся Центральна площа була заповнена туристами. Щойно на верхівці ратуші з’явився сурмач у буковинському вбранні та залунали перші акорди легендарної "Марічки", почулися оплески та крики "Браво!". 

«Цей сурмач – це ваша фішка, якої немає в інших містах, – запевнила Наталія, гостя з Києва. – Ми приїхали вже вдруге до Чернівців всією родиною: з батьками, дітьми. Нам тут подобається. Справжнє українське місто з європейським шармом». 

За матеріалами molbuk.ua  

null
Фото molbuk.ua 

 

null
Фото molbuk.ua 

 

null
Фото molbuk.ua 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews