У Чернівцях для пологового будинку закупили нову апаратуру (Фото)

05.05.2018 07:14   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

У рамках реалізації проекту № 9 «Інфузомати для пологового будинку», що переміг в програмі «Бюджет ініціатив чернівчан 2017», для потреб МКМУ «Клінічний пологовий будинок № 2» придбано 11 шприцевих насосів Heaco SN-50 С 66.  

Цей проект з бюджетом в понад 250 тисяч гривень, був підтриманий 626 чернівчанами. Нове медичне обладнання вже використовується в пологовому будинку міста.

Довідково: Шприцевий насос (інфузомат) – це контрольований електронікою інфузійний насос для інфузійної терапії (внутрішньовенного дозованого введення лікарських засобів). Точність дозування лікарських засобів за допомогою цього приладу забезпечує високу ефективність їх використання, особливо у малечі. Апарат може запам’ятовувати процедури, що проводяться раніше. Необхідна інформація виводиться на дисплей, що дозволяє лікарю зчитувати дані і вводити потрібну інформацію. Крім того в приладі є сигнал «Тривога», який включається при закінченні процедури і при виникненні будь-яких проблем. Шприц інфузомата надійно фіксується за допомогою однієї кнопки, також є спеціальний пристрій, що дозволяє встановлювати його на інфузійній станції, стійці для обладнання, спинці ліжка і каталці, що необхідно у випадках надання термінової реанімаційної допомоги.

За матеріалами прес-служби Чернівецької міської ради.

null
 

 

null
 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews