На Буковині ремонтуватимуть дорогу

06.05.2018 08:17   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

У Чернівецькій області вживатимуть заходів для ліквідації аварійності та проведення ремонтних робіт по автомобільній дорозі.

Четвертого травня відбулася зустріч начальника управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації Олександра Левченка, голови Заставнівської райдержадміністрації Юрія Кітара, заступника начальника Служби автомобільних доріг у Чернівецькій області Юрія Бучки, начальника управління економічного розвитку та інфрастуктури Заставнівської райдержадміністрації Володимира Стасюка, керівника філії Заставнівського райавтодору Романа Кукурудзяка з мітингувальниками щодо обговорення першочергових заходів для ліквідації аварійності та проведення ремонтних робіт по автомобільній дорозі О26081 М-19 с. Репужинці Заставнівського району.

За результатами зустрічі було вирішено першочергово провести роботи з експлуатаційного утримання (покращення стану проїзду) дорожнього покриття зазначеної дороги; Заставнівській райдержадміністрації звернутися до Репужинецької сільської ради з клопотанням щодо можливості виділення гравійно-піщаної суміші (за потребою); Службі автомобільних доріг у Чернівецькій області спільно з Заставнівським райавтодором надати відповідну дорожню техніку та розпочати ремонт дороги з 08 травня 2018 року.

Також для проведення робіт (пошуку коштів) з реконструкції проблемної ділянки даної автомобільної дороги запропоновано Заставнівській райдержадміністрації звернутися до депутатів Верховної Ради України  Максима Бурбака, депутата Чернівецької обласної ради Михайла Березовського з клопотанням щодо виділення коштів на виготовлення проектно-кошторисної документації та проведення робіт по твердому покриттю (асфальт), спільно з ініціативною групою сіл Хрещатик та Репужинці Заставнівського району.    

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews