Вперше в Україні неймовірні перегони на мотоциклах та квадроциклах відбулися у Чернівцях (Фото)

07.05.2018 07:13   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Шостого травня у Чернівцях відбувся IV етап чемпіонату світу на мотоциклах з колясками та III етап чемпіонату Європи на квадроциклах, котрий проходить вперше в Україні.

Голова обласної державної адміністрації Олександр Фищук взяв участь в урочистому відкритті перегонів.

«Щиро вітаю учасників змагань, гостей Буковини та вболівальників! Такі змагання є непересічною подією у спортивному житті не тільки нашої області, але і України. Сьогоднішня спортивна подія є чудовою можливістю для Буковини відзначитись на спортивній та туристичній мапах Європи та світу, – зазначив керівник виконавчої влади краю. – В історію Буковини сьогодні буде вписана чергова славна сторінка – проведення етапу чемпіонату світу з мотокросу на мотоциклах з колясками та етапу чемпіонату Європи на квадроциклах. Без спорту повноцінний розвиток нації неможливий, тому наше завдання влади – всебічне сприяння розвитку спорту. Ще раз вітаю всіх присутніх зі святом спорту на Буковині, бажаю перемоги найсильнішим», - додав посадовець.

Серед учасників чемпіонату світу - спортсмени з з Австрії, Великої Британії, Голландії, Швейцарії, Швеції, Німеччини, Бельгії, Франції, Естонії, Люксембургу, Данії, Фінляндії, Литви, Латвії, Чехії, Норвегії, Польші, Молдови, Нової Зеландії та України.

За матеріалами прес-служби Чернівецької ОДА.

null
 
null
null
null
 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews