Екс-посадовець помер на Буковині під час затримання за хабар

07.05.2018 08:13   Джерело: nnovosti.info
Опубліковано : Наталія Чернівецька

На Буковині під час затримання помер колишній голова одного з органів місцевого самоврядування, який був посередником при отриманні хабара чиновником управління водних ресурсів річок Прут і Сірет.

Про це в Facebook повідомив військовий прокурор Західного регіону Олег Сенюк.

«Під час отримання другої частини хабара у $15 тисяч і проведення огляду місця події у посередника вразило серце. За попередньою версією, чоловік помер у результаті ішемічної хвороби серця», - повідомив прокурор.

Чиновник вимагав $ 17 000 за «сприяння в отриманні дозвільних документів на видобуток органічного добрива на водних об'єктах Кельменецького району». Під час документування злочину посередник поскаржився на проблеми зі здоров'ям. На місце прибули медики, але в ході реанімаційних заходів чоловік помер.

Військовий прокурор Чернівецького гарнізону Петро Бойко розповів, що чоловікові стало погано, коли побачив велику суму грошей після відкриття багажника.

Наразі співробітники правоохоронних органів встановлюють інших причетних до кримінальної схеми посадових осіб області. Крім того, перевірять причетність посадових осіб органів місцевого самоврядування та державної влади.

Про це повідомила Військова прокуратура Чернівецької області. 

За матеріалами https://nnovosti.info 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: nnovosti.info