Співачка з Чернівців виступить перед фіналом жіночої Ліги чемпіонів УЄФА в Києві

07.05.2018 14:15   Джерело: АСС
Опубліковано : Буковинський Новинар

Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України, - пише АСС.

Уже 24 травня в Києві на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського визначиться переможець жіночої Ліги чемпіонів УЄФА.

У вирішальному футбольному матчі за головний жіночий клубний трофей континенту змагатимуться німецький "Вольфсбург" та французький "Ліон". Перед початком гри глядачі стануть свідками урочистих подій, а також зможуть насолодитися виступом української співачки TAYANNA. Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

Читайте також

Чернівецька школярка виступила у Сенаті США (Фото)
Володимир Івасюк – митець, який сильно любив Україну

Квитки на фінал жіночої Ліги чемпіонів УЄФА все ще в продажу: перепустки на стадіон доступні у двох цінових категоріях - 70 та 100 грн. Квитки можна придбати на сайті esport.in.ua, а також у касі № 8 НСК "Олімпійський".

Зазначимо, що під час вирішального футбольного поєдинку серед жінок розігруватимуться 20 квитків на чоловічий фінал, який відбудеться 26 травня на НСК "Олімпійський".

Нагадаємо, наприкінці квітня відбулися поєдинки півфіналів жіночої Ліги чемпіонів УЄФА, в яких німецька команда "Вольфсбурга" обіграла лондонський "Челсі", а чинний переможець турніру "Ліон" вибив зі змагань англійський "Манчестер Сіті".

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: АСС