У Чернівецькій області чиновники РДА викинули квіти з-під пам'ятника загиблим у Другій світовій війні

09.05.2018 18:15   Джерело: Експрес
Опубліковано : Буковинський Новинар

У Чернівецькій області міський голова Сокирян Василь Равлик звернувся у поліцію та СБУ. Чоловік поскаржився на дії чиновників РДА, які повикидали квіти з-під пам’ятника загиблим на узбіччя дороги через годину після урочистих заходів з нагоди Дня пам’яті й примирення.

"Ніхто не міг навіть збагнути, що через годину ці квіти, як якийсь непотріб будуть викинуті на узбіччя дороги... працівниками відділу культури райдержадміністрації і районного будинку народної творчості та дозвілля на чолі із начальником відділу культури (державним службовцем) - Горн Раїсою Антонівною.

Очевидно, причина лише в тому, що сьгоднішній захід організовано Сокирянською об'єднаною громадою, а завтра організовує районна рада і райдержадміністрація і їх очільники - "царі всєя Сокирянщини" будуть виступати і покладати "свої" квіти. То як це хтось посмів покласти квіти, не узгодивши це з ними! Дійсно - це вершина цинізму!", - написав Василь Равлик у Facebook.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Експрес