Чернівчани вшанували учасників Другої світової війни (Фото)

10.05.2018 07:38   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

На честь 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні у Чернівцях відбулися урочистості, в яких взяли участь представники влади, духовенства, ветерани, військові, які нині захищають Україну, громадські активісти, студентство та учні.

Квіти та вінки лягли до пам’ятників Воїну-Визволителю на Соборній площі та генералу Федору Боброву у Центральному парку культури і відпочинку імені  Тараса Шевченка. Також пам’ять Героїв вшанували під час урочистостей на кладовищах по вулиці Зеленій і у Садгорі.

«Сьогодні ми вшановуємо не тільки тих, хто подарував світові перемогу у 1945-му, а й тих, хто пройшов через концентраційні табори, хто боровся за Україну тоді і тепер, – каже Чернівецький міський голова Олексій Каспрук. – Ми схиляємо голови перед тими, хто загинув, захищаючи свою рідну землю. На жаль, тих, хто приніс перемогу людству, залишається з кожним роком все менше. Наймолодшому ветеранові у Чернівцях тепер 92. Роки спливають, але подвиг нашого народу завжди в пам’яті. Нехай Бог береже Україну і Чернівці!».

За матеріалами прес-служби Чернівецької міської ради.

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews