Олександр Фищук відвідав геріатричний пансіонат у Чернівцях (Фото)

10.05.2018 08:43   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

З нагоди 73-ї річниці Перемоги у Другій світовій війні голова обласної державної адміністрації Олександр Фищук відвідав Чернівецький геріатричний пансіонат та в неформальній обстановці поспілкувався з ветеранами.

Зокрема, посадовець поспілкувався з Олександрою Дудченко, Ганною Теньковою, Федором Стоянчуком, Василем Леуситяном, Марією Шолдею та Вірою Кононовою. Остання - учасник бойових дій у Другій світовій війні, у 1945 році пішла добровольцем на фронт, була телефоністкою, закінчила війну у званні «Лейтенант» та після перемоги ще 15 році служила у війську.

Олександр Фищук привітав ветеранів символічними подарунки та поцікавився питанням, що турбують ветеранів.

Після спілкування, Олександр Фищук ознайомився з роботою соціальної медико-санітарної установи. Директор закладу Мирослав Парасківа поінформував, що головним завданням пансіонату є забезпечення належних умов проживання та надання медичної допомоги особам похилого віку.

«Житлові кімнати розташовані у 5-ти відділеннях, одне  яких – для реабілітації післяінсультних хворих. Всього – 86 житлових кімнат. Сьогодні проживають 142 підопічних, з них – 78 – хворі, прикуті до ліжка», - зазначив директор пансіонату.

Посадовці, насамперед, обговорили питання покращення надання послуг для осіб похилого віку, що проживають у пансіонаті. Зокрема, звернуто увагу на питанні заміни плит на доріжці перед центральним корпусом на більш зручніший матеріал, щоб людям з обмеженими фізичними можливостями було легше гуляти територією пансіонату.

За матеріалами прес-служби Чернівецької ОДА.

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews