Арт-караван Дружби проведуть у Чернівцях

11.05.2018 21:43   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Арт-караван Дружби в Чернівцях проведуть у рамках реалізації проекту «Дитинство без сліз».

З 14 травня до своїх ровесників завітають учні та викладачі художніх шкіл та шкіл мистецтв Лисичанська, Кремінної, Рубіжного, Сватова. Двадцять юних художників та їх викладачі ознайомляться з Чернівцями, для них проведуть екскурсію містом. Гості відвідають Художній музей, Чернівецький академічний обласний театр імені О. Кобилянської, Національний університет ім.Ю.Федьковича.

У рамках програми «Схід і Захід разом» будуть проведені майстер-класи з бісероплетіння, живопису, декупажу, гончарського мистецтва, писанкарства. Луганські юні художники візьмуть участь в заходах до Дня вишиванки, а також будуть робити закладинки для книжок за орнаментами Еріха Кольбенгаєра «Взори вишивок домашнього промислу на Буковині». В художньому музеї відвідають виставку вишиваних дивотворів. Відкриття 10-го Арт-каравану Дружби відбудеться в Чернівецькій гімназії №2 (вул.Головна, 73).

Перебуватиме делегація з Луганщини у Чернівцях до 20 травня.

За матеріалами прес-служби Чернівецької міськради.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews