Жорстока масова бійка сколихнула Київ (Відео)

13.05.2018 14:03   Джерело: Інформатор
Опубліковано : Буковинський Новинар

У Києві на Подолі в ніч на суботу, 12 травня, на перехресті вулиць Хорива і Межигірської, сталася масова бійка, в якій брали участь щонайменше 20 осіб.

Інцидент стався близько третьої години ночі, повідомляє "Інформатор".

Як розповіли очевидці, до компанії, яка відпочивала біля бару, підійшли семеро людей спортивної статури, які були нетверезі, і почали провокувати конфлікт.

Люди, які на той час перебували в барі, нібито намагалися мирно заспокоїти хлопців, але ті були налаштовані рішуче і все-таки затіяли бійку, побивши трьох осіб. У цей час поруч проїжджав поліцейський патруль, який злякав провокаторів, і вони втекли в темні двори.

Проте, вже через пів години нападники знову повернулися до закладу і спробували продовжити бійку. Поліцейські викликали підкріплення і через декілька хвилин на місце подій прибуло ще три екіпажі патрульних і поліція охорони.

Бійка перемістилася на проїжджу частину, а правоохоронці, щоб розвести сторони конфлікту, застосували кийки, при цьому всіляко намагаючись припинити нові сутички.

Як зазначається, у результаті обидві сторони відмовилися писати заяви у поліцію.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Інформатор