Лазерну арфу, аналогів якої немає в Україні презентували у Чернівцях

20.05.2018 12:15   Джерело: Погляд
Опубліковано : Буковинський Новинар
Знаходиться електронний інтерактивний інструмент на вулиці О. Кобилянської.

Лазерна арфа, аналогів якої немає в Україні, з'явилась у Чернівцях. Вона розташована на вулиці О. Кобилянської і кожен зможе пограти на ній безкоштовно. Про це повідомляють організатори Дня вуличної музики на своїй сторінці у Facebook.

- Сьогодні було презентовано електронний інтерактивний інструмент (лазерна арфа), який стане принадою для туристів, а також першим інтерактивним арт об’єктом у Чернівцях та Україні. Містяни зможуть творити власну музику завдяки сучасним технологіям, - йдеться у повідомленні організаторів. Знаходиться арфа на вулиці О. Кобилянської, «Вернісаж на Панській» - Німецький дім та працює кожен день з 9 до 22 години.

Начальник управління культури Чернівецької міської ради Юлія Сафтенко до свого допису у Facebook прикріпила світлини із відкриття лазерної арфи та запросила усіх на відкриття Дня вуличної музики до Ратуші.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Погляд