У Сторожинецькому районі пожежникам вручили новий автомобіль

21.05.2018 21:20   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

21 травня у селі Великий Кучурів Сторожинецького району за участі заступника голови обласної державної адміністрації Василя Гостюка відбулося урочисте вручення модернізованого пожежного автомобіля для місцевої пожежної команди.

На заході були присутні представники Чернівецької обласної державної адміністрації, Управління ДСНС України у Чернівецькій області та Сторожинецького районного сектору УДСНС.

Модернізоване пожежне авто було придбано за кошти місцевої об’єднаної територіальної громади. Цей автомобіль набагато кращий у порівнянні з тим, який зараз знаходиться на бойовому розрахунку у місцевій пожежній команді. Зокрема, він краще укомплектований та вміщує більше води. Тому завдяки ньому вогнеборці МПК села Великий Кучурів зможуть швидше та ефективніше ліквідовувати пожежі у сільській місцевості.

Варто зазначити, що с. Великий Кучурів знаходиться на відстані більш, ніж 20 км від райцентру, де розташована Державна пожежно-рятувальна частини № 12 м. Сторожинця. У зв’язку з цим, вогнеборці місцевої пожежної команди залучаються до ліквідації пожеж не тільки у селі Великий Кучурів, а й в сусідніх. Вони мають змогу  швидше дістатися до місця події та локалізувати пожежу, а далі, разом із рятувальниками Управління ДСНС, ліквідувати її. Таким чином, спільними зусиллями вдається запобігти значним збиткам внаслідок пожежі.

З метою покращення ефективності роботи місцевої пожежної команди, окрім авто, від Управління ДСНС МПК с. Великий Кучурів отримала нові пожежні рукави та стволи.

За матеріалами Управління ДСНС в Чернівецькій області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews