Загиблого бійця з Путильщини на колінах провели в останню дорогу (Фото, відео)

29.05.2018 12:47   Джерело: http://acc.cv.ua
Опубліковано : Наталія Чернівецька

На Буковині знову втрата - в останній шлях провели загиблого героя АТО. 26 серпня Віктору Фарлієвичу мало б виповнитись 24 роки.

Віктор  Ферлієвич з Путильщини – старший солдат, старший водій 1-го взводу 1-ї роти 1-го механізованого батальйону 24 омбр. Він загинув 26 травня близько 20:00 на Горлівському напрямку.

Поховають бійця у селі Конятин Путильського району 30 травня. Як розповіли Інформаційному агентству АСС волонтери, кортеж із тілом загиблого у зоні АТО військовослужбовця Віктора  Ферлієвича вони супроводжуватимуть до рідного села.

Маршрут, за яким слідує кортеж на Путильщину, розробили волонтери. У селах люди вишикувалися вздовж доріг із лампадками в руках. У селі Лужани, Кіцманського району люди зустрічали Героя на колінах, пише Вільне життя. Сьогодні вранці загиблого бійця зустріли в Атаках, а потім провели панахиду на Центральній площі.

Люди на колінах проводжали Віктора Ферлієвича в останню путь. "Біль страшний, таке враження, що ми щось не те робимо, думаємо, лиш що робити і як взивати до Бога, щоб це все зупинилось", - каже Оксана Палійчук, керівниця департаменту освіти та науки Чернівецької ОДА.

Андрій Коломієць, заступник голови Хотинської районної ради шокований трагедією: «Дитині 23 роки. Це не лиш він загинув, це його діти та внуки  загинули. Треба підіймати питання, щоб  таку молодь не посилали на фронт!».

Волонтери розповіли журналістам: «Віктор із дуже гарної родини,  лише найкращі відгуки. Він – молодший син у родині. Хочу подякувати за небо, за своє життя цій дитині. Хочу попросити вибачення в родини. Бо залишились батьки, залишився брат, залишилась молода дружина, яка працює у 24 бригаді психологом», - розповіла Галина Абрам`юк.

За матеріалами http://acc.cv.ua

null
 

 

null
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: http://acc.cv.ua