У Чернівцях змагалися, хто краще валить ліс (Фото)

02.06.2018 20:43   Джерело: bukovyna.tv
Опубліковано : Наталія Чернівецька

На соборній площі Чернівців відбулися спортивні змагання серед вальників лісу за «Кубок STIHL 2018». Подивитися на змагання прийшли близько сотні глядачів. 

У програмі змагань: знайомство з популярним у багатьох країнах світу та напрочуд видовищним видом спорту;  захоплююча техніка роботи з деревиною з елементами шоу за участю професійних вальників з України, Румунії, Польщі та Білорусі; показові змагання у чотирьох дисциплінах: «Підготовка бензопили до роботи», «Розкряжування циліндричних колод комбінованим різом», «Розкряжування циліндричної колоди на точність», «Обрізання сучків»; унікальна техніка різьблення по дереву. демонстраційний куточок із останніми новинками садової техніки STIHL, де можна буде отримати кваліфіковану консультацію спеціалістів.

Найменших відвідувачів у сквері на Соборній площі чекали цікаві розваги у дитячому куточку із малюванням, катанням на тракторцях та подарункам.

За матеріалами https://bukovyna.tv 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: bukovyna.tv