Через ями в Чернівцях перекинулась активістка на інвалідному візку (Фото)

05.06.2018 18:15   Джерело: buknews
Опубліковано : Буковинський Новинар

У центрі Чернівців через численні ями на вулиці Переяславській перекинулась з візка активістка, голова громадської організації "Мрія" Любов Свіріденко. 

Про це жінка написала у своєму Facebook.

За її словами, вулиця досі розбита, хоча ремонтні роботи мали починати з 1 червня. 



"Люди, хто мав можливість маневрувати на інвалідному візку по вул. Переяславській і жодного разу не перекинувся, то це велике щастя. Роман Гаїна, не бачу на цій вулиці з 1 червня ні техніки, ні робочих...

Чи то не цей червень і не цього року? Ну просто плачу.... бо знову перекинулася. Коли почнете думати про місто, бо терпець урвався?" - ідеться в дописі.

ДОВІДКОВО:

У Чернівцях 1 червня очікується початок капітального ремонту вулиці Юрія Гагаріна.

Про це повідомляє прес-служба міськради, пише molbuk.ua

"Капітальний ремонт вулиці Ю. Гагаріна (від мосту через річку Прут до залізничного вокзалу (бруківка) у Чернівцях згідно із затвердженим графіком планують розпочати 1 червня", - йдеться у повідомленні.

Роботи розпочнуться на ділянці від вулиці Севастопольської до вулиці Бережанської. Буде здійснюватись реверсний рух для громадського транспорту. Для іншого транспорту об’їзд буде здійснюватися згідно погодженої схеми (додається).

Також 1 червня розпочинаються роботи на вулиці Січових Стрільців на ділянці від вулиці Руської до вулиці Кишинівської. На період проведення робіт передбачається повне перекриття ділянки дороги у зв’язку із технологічним процесом відновлення основи та покриття. Схема об’їзду для транспорту погоджена. 

У зв’язку з капітальним ремонтом вулиці Переяславської передбачено повне перекриття вулиці. Триває підготовчий процес. Початок робіт заплановано на червень 2018 року.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: buknews