На Донбасі військовий фельдшер з Буковини зірвав наступ російських диверсантів

07.06.2018 11:15   Джерело: Чернівецький промінь
Опубліковано : Буковинський Новинар

Чезар Нікіфореску зумів зірвати атаку терористів на українські позиції поблизу Станиці Луганської.

В районі проведення операції Об'єднаних сил військовий фельдшер Чезар Нікіфореску, уродженець міста Сторожинця Чернівецької області, зумів зірвати атаку терористів на українські позиції поблизу Станиці Луганської.

Як повідомляє прес-центр операції Об'єднаних сил, ворожі диверсанти вночі здійснили мінометний обстріл одного з ротних опорних пунктів. Під прикриттям щільного вогню зі стрілецької зброї бойовики спробували захопити українські позиції.

Військовий фельдшер Нікіфореску, який був на бойовому чергуванні спостерігачем, зайняв місце кулеметника та відкрив прицільний вогонь у відповідь. Тим часом диверсійно-розвідувальна група розпочала обстріл позиції ротного опорного пункту з флангу, намагаючись його захопити. Нікіфореску миттєво переніс вогонь ДШК в бік терористів, чим змусив їх відступити.

Під час бою фельдшер особисто знищив вогневу точку противника та кількох бойовиків і не допустив просування ворожих диверсантів у бік українських позицій.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Чернівецький промінь