Рідні ув'язнених під стінами Чернівецького СІЗО вимагали зустрічі з родичами

10.06.2018 19:18   Джерело: Буковинська правда
Опубліковано : Буковинський Новинар

Вимагали зустрічі з родичами: рідні ув'язнених зібралися під стінами Чернівецького СІЗО. 

Про це повідомляє Буковинська правда з посиланням на телеканал "Буковина". 

Понад 20 людей сьогодні зранку прийшли до Чернівецького СІЗО щоб зустрітися зі своїми рідними, адже переконані, що ув'язнених били. 

"Сьогодні рано, зустрічаю я конвоїра на Калинівському ринку. Він мені каже, що з кожної камери виводили людей і били, у тому числі і мого сина. Все, і я більше нічого не знаю. Я хочу тепер побачити свого сина", - Галина, мати засудженого. 

Начальник Чернівецької установи виконання покарань №33, каже, що масового побиття не було і діяли вони у межах повноважень. 

"Вчора, приблизно о 14 годині, з обіду, в установі ускладнилась оперативна обстановка. Вона була пов’язана із нападом на нашого працівника. В результаті нашими працівниками було застосовано усіх необхідних заходів, для того, щоб припинити подальші неправомірні дії в’язнів. Провели обшукові роботи. Було нейтралізовано ряд осіб негативної спрямованості та ізольовано у окремі приміщення. За результатами було вилучено 17 мобільних телефонів, були вилучені заточки та заборонені предмети, які вони зберігали при собі. Це все задокументовано та передано у прокуратуру", - начальник державної установи "Чернівецька установа виконання покарань (№33) Петро Лисак. 

Рідні ув’язнених зможуть побачити своїх близьких у понеділок, якщо матимуть відповідний дозвіл на зустріч.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Буковинська правда