У Чернівцях відбудуться громадські слухання щодо присвоєння чернівецькому аеропорту імені Леоніда Каденюка

12.06.2018 08:12   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Для залучення громадськості до розгляду питання щодо присвоєння Міжнародному аеропорту «Чернівці» імені першого космонавта Незалежної України Леоніда Каденюка до 25 серпня буде проведено консультації з громадськістю.

Чернівецький міський голова Олексій Каспрук ініцюював громадські слухання з цього питання, які відбудуться 15 серпня о 18:00 у приміщенні аеропорту.

До участі у слуханнях запрошуються мешканці Чернівців, члени топонімічної комісії, депутати Чернівецької міської ради VII скликання, посадові особи виконавчих органів міської ради, члени Громадської ради при виконавчому комітеті Чернівецької міської ради, представники громадських організацій, представники родини Леоніда Каденюка, працівники КП Міжнародний аеропорт «Чернівці» тощо.

Створено організаційний комітет з підготовки громадських слухань на чолі з заступником міського голови Володимиром Середюком.

За матеріалами прес-служби Чернівецької міськради.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews