Півгодинна негода завдала страшних збитків Чернівцям

У Чернівці рятувальники продовжують ліквідовувати наслідки негоди.

13.06.2018 15:15   Джерело: Погляд
Опубліковано : Буковинський Новинар

Лише в одному з районів Чернівців біля школи впало одразу два дерева. Працівники ДСНС кілька годин звільняли тут проїжджу частину. Напередодні вітер був такої сили, що попадали навіть старі величезні дерева. Наприклад, на одній із вулиць впала двадцятиметрова сосна - на щастя, не в бік будинків.

У вівторок, 12 червня 2018 року, на виїздах були усі екіпажі рятувальників міста Чернівці. Кількість обірваних дротів комунальники не можуть підрахувати. Загалом зафіксовані сотні обривів. Наразі кілька районів Чернівців залишаються без світла. Дощ тривав півгодини, але за ці півгодини випала така кількість опадів, що зливні мережі просто вийшли з ладу - затопило чи не увесь центр міста. Потік води ледве не перевертав автівки, що намагалися об'їхати його.

Крім того, затопило і залізничний вокзал, який знаходиться у низині. Мер міста ще вночі зібрав оперативний штаб з подолання наслідків негоди, нині у міській раді підраховуються збитки, завдані негодою.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Погляд