На кордрні з Буковиною знову стрілянина

На Буковині, прикордонники затримали двох місцевих мешканців, що вешталися неподалік державного кордону та можливо відстежували рух прикордонних нарядів.

Зустріч між спецпризначенцями комендатури швидкого реагування «Шквал» та двома жителями населеного пункту Красноїльськ відбулася вчора під вечір. Чоловіки рухалися уздовж державного кордону. На вимогу прикордонного наряду зупинитися для перевірки документів, ті не відреагували та вдалися до втечі.

В ході переслідування правоохоронці застосували зброю шляхом здійснення попереджувальних пострілів. Лише після цього «спринтери» зупинилися. Поведінку мешканців прикордоння важко пояснити. Маючи при собі документи, хлопці скоріш за все хотіли випробувати прикордонників на міцність, а можливо переслідували якусь іншу мету.

Тепер втікачам доведеться відповідати перед законом згідно з ст. 185-10 КуПАП щодо злісної непокори законним вимогам прикордонників.

Варто сказати, що за цей тиждень прикордонникам вже втретє доводиться зупиняти правопорушників попереджувальними пострілами.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Прес-служба Чернівецького прикордонного загону