Григорій Тіміш пообіцяв продовження газифікації Глибоччини

29.06.2018 21:12   Джерело: buknews.com.ua
Опубліковано : Наталія Чернівецька

 

Глибоці - 580 років! Григорій Тіміш пообіцяв продовження газифікації селища одразу після відзначення ювілею. Пише http://buknews.com.ua  

29 червня розпочалось святкування першої писемної згадки про селище. В приміщенні районного будинку культури відбулась урочиста сесія Глибоцької селищної ради.

- Приємно було бачити друзів, колег з якими багато років товаришував та працював в різних органах влади, - поділився враженнями від урочистостей народний депутат України Григорій Тіміш. -  На початку всі присутні стали свідками прекрасного відеозвернення молодої генерації до глибочан усього світу, також прозвучала пісня про Глибоку, лунали щирі слова вітання від господарів та гостей свята. Атмосфера була насправді приємною та душевною.

- У своєму вітальному слові подякував всім глибочанам за те, що є справжніми патріотами свого населеного пункту, і за останні роки багато зробили для того, щоб селище розквітало й було тим, де хочеться жити, працювати, творити. За роки моєї діяльності, як народного депутата, я постійно долучався до всіх ініціатив глибочан та по мірі можливості старався допомогти у вирішенні проблем, як окремих людей, так і громади в цілому.

- Хочу запевнити, що в майбутньому буде зроблено ще більше, адже до втілення найочікуванішої мрії жителів селища - проведення газу, залишилось не багато, і чергові 3 млн. грн. з держбюджету вже надійшли на рахунки, і після святкування ювілею, можна вже продовжувати проводити відповідні роботи.

- Принагідно, мав честь нагороди грамотою ВРУ за заслуги перед Українським народом методиста районного методичного центру управління освіти Глибоцької РДА Митранюк Надію Арсенівну. Ну і ще один подарунок глибочанам подаруємо завтра, адже за нашим сприянням відбудеться міжнародний турнір з армреслінгу. Приходьте - буде цікаво та захоплююче! - пообіцяв Григорій Тіміш. 

За матеріалами http://buknews.com.ua  

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: buknews.com.ua