На потреби освіти та медицини Буковини із бюджету спрямували понад 4,54 мільйона гривень

06.07.2018 20:13   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Для забезпечення медичним інвентарем та обладнанням 7 медичних закладів, які реорганізовуються в неприбуткові комунальні підприємства з надання первинної медичної допомоги населенню, додатково з міського бюджету виділено 3 млн. 560 тис. грн.

Зокрема, 358 тисяч гривень спрямовано на заохочення школярів міста – переможців Міжнародних та Всеукраїнських олімпіад та конкурсів. Обласному бюджету спрямовано 500 тисяч гривень субвенції, з яких 100 тисяч гривень на придбання велосипеду члену молодіжної збірної України з велосипедного спорту, кандидату у майстри спорту Костянтину Довганчуку, 400 тисяч гривень – на капітальний ремонт приміщення Притулку для дітей служби у справах дітей.

Окрім того, 768 тисяч гривень спрямовано на співфінансування міжнародного проекту із створення сучасного громадського простору на вул. Білоруській. Проект облаштування цього простору за кошти міжнародного гранту та міського бюджету обрано на конкурсі.

За матеріалами прес-служби Чернівецької міської ради.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews