15 працівників поліції на Буковині звільнили зі служби за порушення

11.07.2018 18:15   Джерело: Погляд
Опубліковано : Буковинський Новинар

Керівництво Чернівецького обласного ГУНП посилило заходи внутрішнього контролю із запобігання корупції, дотримання дисципліни та законності. Як результат – 15 працівників поліції звільнено зі служби за допущені порушення, до 205 застосовано інші види дисциплінарних стягнень.

З метою уніфікації з патрульною поліцією всі працівники груп реагування територіальних відділів і відділень пройшли навчання та стажування в УПП. А в підрозділах превентивної діяльності запроваджено «скандинавську модель» забезпечення публічної безпеки і порядку під час масових заходів і створено групу «поліцейських-перемовників». Її учасники пройшли відповідну підготовку для протидії агресії та попередження застосування сили учасниками акцій. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Упродовж першого півріччя 2018 року було здійснено підбір і навчання понад півсотні нових дільничних офіцерів поліції. На початку липня вони урочисто склали Присягу поліцейського та вже приступили до виконання своїх обов’язків.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Погляд