У Чернівецькій області запрацюють старі заводи

13.07.2018 20:44   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Обласною виконавчою владою постійно вживаються заходи, спрямовані на покращення інвестиційного клімату в Чернівецькій області, створення нових робочих місць в реальному секторі економіки та активізацію ділової активності суб’єктів господарювання.

Зокрема, свідченням цього є те, що на виробничих площах колишнього заводу Гравітон все частіше відкриваються нові підприємства з виробництва сучасної промислової продукції.

Так, з грудня 2016 року на базі ПАТ «Гравітон» здійснює виробничу діяльність ТОВ «Аутомотів Електрік Україна»,що входить до структури корпорації Prettl Kabel Konfektion GMBH (Німеччина) та спеціалізується на виробництві кабельних джгутів до автомобілів.

Також зовсім нещодавно на виробничих площах ТОВ «Гравітон» розпочало виробництво продукції Товариство з обмеженою відповідальністю «ВЕСТ БУКОВИНА», яке співпрацює з компанією «MARTUR Automotive Seating System», що входить до групи компаній «MARTUR». Підприємство спеціалізується на виробництві внутрішнього оздоблення автомобілів всесвітньовідомих марок.

Підприємство здійснює пошиття якісних текстильних виробів для відомих світових марок автомобілів у виробничих приміщеннях загальною площею 1288 кв.м.

На даний час на підприємстві працює 95 осіб, які виготовляють 42 тис. одиниць продукції на місяць.

У планах підприємства розширити співпрацю з компанією «MARTUR», зокрема, налагодити нові напрямки співпраці, освоїти ще близько 3000 кв.м виробничих площ та збільшити кількість працівників до 110 осіб.

У розвиток виробництва підприємство залучило майже 3,5 млн.грн. власних інвестиційних коштів, у тому числі майже 3 млн.грн. вкладено в модернізацію будівель, 0,5 млн.грн. – виробниче обладнання.

Обласна виконавча влада пропонує інвесторам прозорі механізми співпраці та максимум підтримки, в результаті на Буковині запроваджують діяльність компанії з світовим ім’ям, які інтегровані в міжнародні виробничі процеси.

За матеріалами прес-служби Чернівецької ОДА.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews