Усик більше не співпрацює з тренером із Чернівців

18.07.2018 14:15   Джерело: АСС
Опубліковано : Буковинський Новинар

Він звільнив Сергія Ватаманюка перед поєдинком з Гассієвим.

Чемпіон світу у важкій вазі українець Олександр Усик оголосив, що припиняє співпрацю з тренером Сергієм Ватаманюком, який свого часу тренувався у Чернівецькій ДЮСШ, а нині мешкає у Києві. Про це повідомляє УНІАН.

«Він не був моїм тренером по-справжньому, просто допомагав готуватися в деяких нюансах. Зараз ми розлучилися, тому що його робота не допомагала мені розвиватися. Я не хочу працювати з людиною, просто щоб хтось був. Ватаманюк – хороший хлопець, тільки це не професія», - розповів Усік в інтерев'ю до фіналу Всесвітньої боксерської суперсерії проти росіянина Мурата Гассієва. 

З підготовкою до бою з Муратом Гассієвим Усику допомагає його катмен Расс Анбер. Під керівництвом Анбера українець вже проводив бій з Майклом Хантером у США, відразу після того, як розлучився з Алі Баширом.

Раніше про припинення співпраці з Ватаманюком оголосив також Денис Берінчик.  Фінальний поєдинок Всесвітньої боксерської суперсерії Усик - Гассієв запланований на 21 липня в Москві.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: АСС