У Хотині зірвали прапори та зображення Тараса Шевченка

21.07.2018 18:12   Джерело: Погляд
Опубліковано : Буковинський Новинар

У Хотині Чернівецької області на центральній площі невідомі особи зірвали й викрали два прапори - червоно-чорний та блакитно-жовтий, які встановлені разом з банером із зображенням Тараса Шевченка.

Про це на своїй Facebook-сторінці повідомив громадський активіст Віталій Криворучко. У своєму зверненні він зазначив, що 17 липня 2018 року активісти спочатку зафіксували пошкодження прапора ОУН УПА.

- Він був поламаний. Ми цей прапор поремонтували й поставили на місце. Сьогодні ми спостерігаємо, що обидва прапори зірвані, як і банер із зображенням Тараса Шевченка. Вже стає зрозумілим, що чиїсь систематичні дії в Хотині мають відверто сепаратистські настрої, - сказав Віталій Криворучко, передає сайт "Хотинські вісті".

Він також запевнив, що звернувся до правоохоронців, котрих закликав виявити зловмисників та покарати їх за наругу над державним символом.

У Хотині зірвали прапори та зображення Тараса Шевченка
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Погляд