Відставка Каспрука. Продан нарешті надав обгрунтування до скандального проекту рішення

25.07.2018 11:15   Джерело: Молодий буковинець
Опубліковано : Буковинський Новинар

Секретар Чернівецької міськради Василь Продан надав обгрунтування до проекту рішення про дострокове припинення повноважень міського голови Чернівців Олексія Каспрука сьогодні ввечері.

Про це сьогодні в ефірі програми "Пряма відповідь" на телеканалі "Чернівці" повідомив Каспрук, пише molbuk.ua

Зокрема, на запитання ведучої, чи готовий мер до спроби депутатів відправити його у відставку, Каспрук дав ствердну відповідь.

"Хай пробують. У мене робота така, що я завжди маю бути готовий до усього. В черговий раз буде спроба дострокового припинення повноважень. Вчергове я говорю, що підстав для припинення повноважень немає згідно чинного законодавства. Є багато численних порушень...", - сказав міський голова, додавши, що "депутати хочуть повторення 2011 року", адже їм "не потрібен незалежний мер, який не роздає посади, не роздає земельні ділянки". 

"Більше того - вимагаю в депутатів сплачувати в Чернівцях податки, повертати кошти у міський бюджет за користування землею. Мова йде про мільйони гривень. Тому ця опозиція несе виключно фінансовий характер", - сказав Каспрук.

Водночас посадовець повідомив, що сьогодні ввечері у міській раді з’явилося обгрунтування до проекту рішення про дострокове припинення повноважень Каспрука.

"Нарешті ми можемо почитати, вивчаємо. Я лише "по діагоналі" пройшовся. На всі ці питання у мене є відповіді", - сказав міський голова.

Також він зазначив, що в цьому обгрунтуванні одним із порушень у діяльності Каспрука вказана "надмірна публічність міського голови".

"Останнє, що я почув - що я дуже багато спілкуюся з пресою і чернівчанами. Тобто, у списку порушень - надмірна публічність міського голови. Це виявляється, порушення", - сказав посадовець.

Як відомо, у четвер, 26 липня відбудеться чергова сесія Чернівецької міськради, під час якої очікується розгляд питання про дострокове припинення повноважень міського голови Олексія Каспрука.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Молодий буковинець