Голова Чернівців призначив нового керівника МіськШЕП

25.07.2018 20:43   Джерело: promin.cv.ua
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Начальником МіськШЕПу Каспрук призначив Сергія Погореного, роботу якого раніше критикував, пише http://promin.cv.ua  

 
Начальником міського комунального підрядного шляхово-експлуатаційного підприємства міський голова Олексій Каспрук призначив Сергія Погореного. З новим керівником укладено трудовий контракт на один рік.
 

Сергія Погореного 25 липня представлено трудовому колективу підприємства. Перед новим керівником поставлено завдання поліпшити якість робіт з утримання доріг міста, збільшити обсяги ремонтних робіт, активно освоювати і впроваджувати сучасні технології, вжити дієві заходи для поліпшення кадрового та матеріально-технічного забезпечення підприємства, оперативно реагувати на звернення, пропозиції та скарги чернівчан.

 
Довідково.
 
Сергій Погорений має вищу військову інженерну освіту, до 2004 року служив в Збройних Силах України. Понад 13 років працював начальником виробничо-технічного відділу комунального обслуговування та благоустрою управління комунального господарства, директором департаменту житлово-комунального господарства міської ради, з вересня  минулого року – директором приватного підприємства «УКР-Капітал-Буд».
 
Нагадаємо, у травні торік Олексій Каспрук різко розкритикував роботу Департаменту житлово-комунального господарства, який тоді очолював Сергій Погорений, а за якийсь час звільнив його.
«Часи розмов, доган і зняття премій закінчилися. Хароший хлопець – це не професія, тому будемо прощатися», – наголосив мер. 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: promin.cv.ua