На Буковині двоє хлопців викрали термінал для оплати послуг

26.07.2018 14:15   Джерело: Буковинська правда
Опубліковано : Буковинський Новинар

На Сторожинеччині двоє хлопців викрали термінал для оплати послуг. 

Про це повідомляє Буковинська правда з посиланням на відділ комунікації поліції Чернівецької області. 

У червні поточного року до поліції надійшло повідомлення про крадіжку терміналу для поповнення рахунків, розташованого на будинку у Сторожинці. 

Невідомі злодії зірвали зі стіни будівлі та викрали айбокс з грошима. Своїми діями крадії завдали збитків приватному підприємцю на суму близько 53 тисяч гривень. За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Уже невдовзі оперативники спільно з поліцейськими слідчого відділення Сторожинецького відділу поліції встановили обставини крадіжки та осіб, котрі її вчинили. 

Правоохоронці з’ясували, що ініціатором злочину виступив 22-річний житель села Їжівців Сторожинецького району. Розуміючи, що самотужки йому не винести поцуплене майно, парубок умовив 17-річного товариша допомогти йому. За це хлопець пообіцяв неповнолітньому поділитися виручкою. Викрадений термінал злодії відвезли в сусідне село, де його розгромили та дістали гроші, які поділили між собою. 

Хлопцям оголошено про підозру у вчиненні крадіжки. Також слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 304 (Втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність) Кримінального кодексу України. 22-річному молодику, котрий переконав неповнолітнього товариша порушити закон, загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Буковинська правда